måndag 29 augusti 2016

Sista dagen med tillgång till bil


Idag var sista dagen som Pavlina's föräldrar var i Kaunas. Och det innebar ju också sista dagen då vi hade tillgång till bil.
Och vi passade på att åka till ett köpcenter som ligger lite utanför stan "Mega Mall", för att köpa en stor spegel (kan ni tänka er att jag inte har nån spegel på rummet?!? Galet) och en mikrovågsugn :P
Sedan körde Pavlina's föräldrar runt, runt och runt i och utanför stan så att vi kunde se oss omkring lite från bilen.

Vi såg en badstrand när vi körde över en stor bro, men vi var lite osäkra på hur man tar sig dit. Det kan vara värt att kolla upp kanske? Dessa dagarna har man verkligen längtat efter att ta ett dopp och svalka sig någonstans. Till skillnad mot dagen då jag anlände när det ösregnade så har det denna vecka varit i princip tropisk värme.

När vi hade utforskat stan parkerade vi vid slottet och gick in i gamla stan och åt middag på "Forto Dvaras". 
Efter middagen gav vi oss av in i stan för att möta upp Hannes som virrat bort sig nånstans i närheten av allén ;)

Vi sitter ner vid ett café, " Vero cafe" och sedan tar vi med Hannes till ett stort köpcenter "Molas" så även han kan handla lite. 

Senare under kvällen när vi kommer hem följer jag med Hannes till hans dorm för att kolla hur det ser ut där jämfört med vårt. 
Vi passar också på att gå runt i området och kolla lite på kvarteret runt skolan och om det finns ett bra gym i närheten, så det blev nån timmes promenad :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar