måndag 19 september 2016

Fresher's Camp

Färglek,  de lag med minst färg på sig vinner! 

De har en studentförening (KIMSU)  här som fixar fester, sportaktiviteter och annat.  Denna helgen hade de ett "camp" för alla förstaårsstudenter.  
Campet var ca 1,5 timme med buss från Kaunas och pågick från fredag-söndag. 

Vi var ca 70 personer som åkte och under bussresan dit blev vi indelade i lag. Alla lag skulle under helgen tävla mot varandra i både fysiska grenar och tankequiz. 

Första tävlingen gick ut på att lära känna varandra i laget.  Så vi fick prata ihop oss komma på ett läte som gruppen skulle använda under leken.  Sedan fick vi ögonbindel och uppgiften att hitta våra lagkamrater med hjälp av vårt läte. 

Mänsklig pyramid,  på egen risk...  Hur gärna vill vi vinna?!? 

Hela gänget :)

Färg"glada"


De andra tävlingarna var bland annat att bygga en mänsklig pyramid, springa stafett (där bland annat kullerbyttor och dricka tomatjuice utan att använda händer ingick),  färglek (man ska doppa handen i färg och försöka färga det andra laget, det lag med minst färg på sig vinner) ballonglek (sista laget/personen med hel ballong vinner), frågesport, volleyboll,  fotboll, basket, skattjakt (typ som en tipspromenad med olika quiz,  både fysiska och tankenötter) och sista kvällen hade vi massa småtävlingar. 

Och gissa vilket lag som tog hem vinsten?!  ;)
Mitt lag såklart :P

Vårt lag vann! 


Men förutom tävlingar och lekar fick vi också en härlig vistelse på landet med allt vad det innebär...  Trampa båt,  sitta vid lägereld med gitarr (och mobiler med högtalare, dagens teknologi),  spela kort,  sova,  äta och dricka gott,  festa,... Vissa tokar badade (i slutet av september :O).

Lägerelden med trevligt sällskap,  dans och musik. 

Men nu är jag hemma på "dormet" (studentboendet) igen, en aning trött ska jag nog erkänna, då jag inte sovit mer än två timmar per natt i helgen.  Det blir den ultimata starten då skolan drar igång i morgon bitti.  ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar