fredag 1 juni 2018

Sista riktiga veckan på andra året!


Ungefär så här trött ser man ut när man varit uppe i över ett och ett halvt dygn. 
Men jag har bara mig själv att skylla. 
Med dålig planering måste man hasta ihop allt såhär sista dagarna på terminen. 
Idag hade jag colloquium (prov)  i biokemi och en presentation inför klassen i Agronomy.  Presentationen tog längre tif än jag räknat med att sätta ihop och förbereda så pga fick jag ställa in sömnen föregående natt. 
Så nu var den gjord , terminens sista vanliga skoldag ! Härligt !

På tisdag har jag min första "final exam" och först ut blir biokemi ! Det blir att plugga en hel del inför den,  men nu ska jag gå och lägga mig och inte ställa något alarm!  Min kropp ska få exakt den sömn den behöver i natt! 

Efter dagens tenta och presentation tog jag mig friheten att bjuda in mig själv till min vän Camilla och hennes vovvar, passar så bra eftersom Rusty (den grå) behöver socialiseras, eller snarare lära sig att lita på människor och jag bara njuter av deras sällskap, så win win liksom ;). Så det blev en liten tur i solen och lunch i skuggan.  
Toppen Toppen! 






Tar man en promenad inne i Kaunas så möts man ungefär av denna synen , vart man än går.  Hela staden är under renovering . Ska bli intressant och se om jag märker någon skillnad efter sommaren när jag kommer hit igen .😊


 Och så får jag ju inte glömma bort att nämna att jag var i Sverige förra helgen.
Jag tog inte så många bilder dock , men det blev en på denna lilla skönheten som jag träffade under min vän Lindas födelsedagsfirande.  :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar